torstaina, lokakuuta 11, 2007

Season Finale & points

Sovittiinko me kesällä siellä aloituspalaverissa että läsnäripisteitä ei enää jaeta kaikille osallistuneille joukkueille, vaan vain niille, jotka pääsevät finaaliin? Finaalin parhaalle 3 pojoa, kakkoselle 2 pojoa, ja lopuille finaalijoukkueille läsnäripojo?

Tsekkailin tuossa edellisiä pistejakoja ja näyttäis siltä että Toistaiseksi-TomTom olis antanu läsnärit kaikille. Tämähän voi tietysti olla minunki muutaman eilisen siiderin aiheuttama aivonystyräkatkos. Mitä ilmenee kyllä muutenkin. Mutta että miten jaamme pisteet tästä lähtien etteenpäin?

Asia nro 2.

Kausifinaalituomariksi on pyydetty Bono Estenteä eli Tuomoa. Hän lupautuikin, mutta tietyin ehdoin. Musavisahan haluaa aina uudistua, kuten tänäkin syksynä on todistettu monta kertaa. Bono laittaa tähän kommenttilaatikkoon enemmän infoa siitä miten hän haluais pitää visan.

Mitä mieltä olette asiasta? kertokaapa.

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

No eipä kuulu Bonon ehtoja. Pöh. Jatketaan siis tuomarin etsintää.

Unknown kirjoitti...

hitto miepä en ollut siellä alkupalaverissa, missä läsnäreistä on puhuttu...pitäsköhän lukea säännöt? Onhan ne täällä jossain?

Unknown kirjoitti...

Säännöistä: "Viikkofinaalin pisteet jakautuvat seuraavasti: voittajajoukkue saa 3 pistettä, toiseksi tullut joukkue 2 pistettä. Kaikille muille finaaliin päässeille joukkueille 1 läsnäolopiste."

eli vain finaaliin päässeet! tsekatkaapa myös tuo eka kierros, siellä on läsnäreistä pisteet kaikille: Finaalissa tais olla paljon porukkaa, kun menivät tasapistein? eli 3 viimeistä 0 pistettä, siitä 3 seuraavaa 1 piste? Sitten tuo mun tuomaroima kierros täytyy laskea uusiks kanssa ja pudottaa hieman pisteitä pois.