perjantaina, huhtikuuta 11, 2008

Finaalituomarin paikka avoinna

Ensi viikon finaalin tuomari estyikin tulemasta, joten hyviä (tai vähän huonompiakin) tuomariehdotuksia otetaan vastaan.

15 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Pitääkö finaalia siirtää seuraavalle viikolle?

Kleb kirjoitti...

Onko tiedossa ketään, joka olisi halukas pitämään visan ensi viikolla? Jos huomiseksi ei ketään saada, täytyy soittaa Kauppayhtiöön etteivät turhaan järjestä tarjoilua, ym.

Satu kirjoitti...

Missä on esim. Den Kungliga Familjen luurannut tänä keväänä? Löytyiskö heidän joukostaan joku innostunut finaalituomari-parivaljakko?

Huhuilkaa ihmiset ympärillenne, että saadaan tämä kausi kunnialla päätökseen!

Tuomaria tai tuomareitahan kaiken lisäksi palkitaan tietyin palkinnoin tehdystä duunista. Eikö sekään riitä kannustimeksi?

Kleb kirjoitti...

Ei tainnut tulla kausifinaalia. Soitan puolen päivän jälkeen Kauppayhtiölle ettei tarjoilua tarvitakaan.

Kleb kirjoitti...

Nonni, soitin Kauppayhtiöön. Kuuteen mennessä voisi vielä tuomari ilmoittautua, jotta ehtivät baarin puolesta järjestää illan.
Itse pitäisin visan jollei DP olisi menossa kausifinaaliin, tosin olen jo kaksi visaa tälle keväälle pitänyt.

Petri kirjoitti...

No voi pask, nyt vasta eksyin tänne blogiin tsekkaamaan ja en ollu tietonen tästä... eikai tässä enää ehi mitään väsäämään. :(

Petri kirjoitti...

Jos pitäs yhen tai kahden kiekan typistetyn visan tänään ja samalla ilmottas että kausifinaali siirtyy ens viikkoon... löytyskö ens viikolle joku finaalin pitäjä jo sitä siirretään?

Mikkovee kirjoitti...

Mieleeni tuli sellainen, että jos otetaan vaikka kolmesta joukkueesta kustakin yksi tuomari visaa vääntämään. Vaikkapa nyt sitten kierros per naama, silloin tosin finaalikierroksen pitävän tuomarin joukkue saattaa aavisuksen kärsiä, mutta yleisesti ottaen olisi tasapuolisempaa. Satu tuossa ehdotteli jo, että minä tekisin hänen kanssaan.

Toisaalta tosiaan vain mietin, että kun on vähän apatiaa aistittavissa nyt, niin tulisiko sinne tänä iltana edes kaikki paikalle, vai olisiko ensi viikko kuitenkin fiksumpi aika.

Petri kirjoitti...

Juu mie oon sitä mieltä että perutaan visa tältä viikolta, mie voin käydä laittaan Kauppikselle oveen lapun jossa ilmotetaan että finaali onki ens viikolla. Tai sitten jos joku ehtii pitään tynkävisan tänään niin sehän ois ihan kiva... ei kuitenkaan finaalia tällä viikolla.

Yritetään tässä vielä saada joku pitään soolona se finaali ens viikolla tai sitten tehdään Mikon ehottamalla tavalla. Mie voin tehä yhen kiekan finaaliin.

Pääsisköhän Antti ens viikolla tuomariksi?

Satu kirjoitti...

Mun mielestä on hyvä silleen, että finaali siirretään ensi viikolle ja tänään pidetään tauko. Jos sooloilijatuomaria ei löydy, niin sit se kimppakiva.

Satu kirjoitti...

Niin ei meidän perheen Bonnien ja Clyden tarvi hihasta repästä mitään paskavisaa tälle illalle.

Petri kirjoitti...

juu mieluummin laatua ens viikolla ku tänään hätästä hätäilyä.

Satu kirjoitti...

Asia on sit ilmeisesti päätetty. Finaali siirtyy ensi keskiviikolle, eikä tänään pelata ollenkaan. Käytkö Petri sinä hoitaan sit sen lapun sinne oveen?

Kleb kirjoitti...

Kysyinkin jo alustavasti Kauppayhtiön Antilta ja ens viikolla ei kuulemma ole muuta ohjelmaa, joten finaali voitaneen siirtää ens viikolle baarinkin puolesta. Hyvä jos Petri ehdit viemään lapun ovelle, niin ei tule turhaa epätietoisuutta. Toivottavasti saadaan joku tuomariksi ensi viikolle..

Petri kirjoitti...

Juu mie vien lappusen sinne oveen. Nyt vaan tuomaria mettästään, ketäs pyydettäs?