torstaina, marraskuuta 13, 2008

Tulevat tuomaroinnit

Eilen tuli jotain hässäkkää jäljellä olevista kahdesta viimeisestä tuomarointivuorosta. Kauden alussa kiertänyt tuomarointilista on lojunut minulla koko syksyn, mutta valitettavasti se on jo päätynyt roskikseen. Se kuitenkin julkaistiin myös täällä blogilla. Ei hajua Mäntylöistä -joukkue varasi kaksi vuoroa heti ensimmäisenä iltana "eka tuomarilista". Sitten siihen tuli muutoksia "toka tuomarilista". Ja tuo toinen päivitetty versio (löytyy kommenteista) on siis viimeisin, jota on toteutettu.

Jos nyt siis käsitin oikein, Ei hajua Mäntylöistä ei ehdi tekemään visaa? Kumpaakaanko?

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suosikkijoukkueeni Craptori lähetti minulle juuri fäksin:

"Tuomaroimme mielellämme ensi keskiviikkona"

Keskiviikko on pelastettu.

Satu kirjoitti...

Selvä! Nyt on jäljellä siis enää kausifinaalituomarin paikka. Halukkaita?

Kovasti ihmettelen Ei hajua Mäntylöistä -joukkueen hiljaisuutta. Aikoivat ilmoittaa tästä asiasta torstaina täällä blogilla...

Renell kirjoitti...

Kuulin (väärin?) että pitäisi kommentoida facebookiin - näin tein 13/11: "Täällä pitää siis selvitellä joukkueemme parin jäsenen, Antin ja Matin (A&M), tuomarointivarauksia - pojat kun eivät perusta facebookista. He ovat ilmeisesti kauden ekassa visassa varanneet vuoron lokakuulta ja marraskuulta. Lokakuun vuoron he vaihtoivat jonkin toisen joukkueen kanssa marraskuulle (19/11) mutta ovat täysin unohtaneet ikinä varanneensa 26/11 tuomarointia. Ja nämähän ovat peräkkäiset! A&M ilmaisivat toiveensa perua jomman kumman vuoron. Ensi ke tulee nopsaa, joten he voivat pitää 19/11 vuoron. Voisiko joku muu joukkue tuomaroida 26/11?
A&M:n puolesta toimeksi saaneena, Jenny"

Ihmettelin kun kukaan ei vastaa Facebook-viestiin, joten tulin katsomaan tätä blogia.. Hiljaisuus ei siis ollut tahallista, sori! Voimmeko (=Ei Mtn Hajua Mäntylöistä) siis tuomaroida 19/11 ja Craptori 26/11?

Satu kirjoitti...

Ah näitä ihania väärinkäsityksiä :) Facebook ei oo ainakaan mulle lähettänyt infoa uudesta viestistä... Pitää vissiin alkaa tsekkaamaan sekin päivittäin.

Mutta joo. Craptori tosiaan ilmoitti halukkuudestaan tuomaroida ja jos Ei Hajua Mäntylät tuomaroi toisen niin sittenhän asia on selvä.

Ihan tarkennuksena vielä, että 26.11. on kausifinaali-ilta. Muutenhan visa on ihan sama kuin ennenkin, mutta vain eka kierros on vielä kaikille avoin. Toka ja kolmas kierros on sitten sitä ihan itseään kausifinaalia. Säännöt voi tuomari tarvittaessa kerrata syyskuun kirjauksista.

Hyvä juttu että tää sotku selvisi =)

Anonyymi kirjoitti...

Jotta Craptorin tyhjäpäätkin ymmärtäisivät tämän varmasti oikein niin kerrataan vielä...

19.11 Tuomaroi "Ei Hajua Mäntylät"
26.11 Tuomaroi "Craptori"

Näin?

Renell kirjoitti...

Arvon Craptori,
meille sopii miten päin vain.
Pidetään vaikka tuo mainitsemasi aikataulu eli 19.11. tuomaroi EMHM ja 26.11. tuomaroi Craptori.

Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Arvoisa Jenny R.

Voisitko soittaa Craptorin PR-toimistoon 040 - 593 59 69, tai laittaa viestinä numerosi.

Craptorin tyhjäpäät arpovat että olisiko se 19.11 sittenkin parempi kuin 26.11. Molemmilla kerroilla on joukkueesta joku pois, ja voitais säätää tätä puhelimessa...

T: Teemu P / Craptorin PR-toimisto

Anonyymi kirjoitti...

Soittelimme aiheen tiimoilta eilen ja vanha järjestys pitää. Eli siis:

19.11 Tuomaroi "EMHM"
26.11 Tuomaroi "Craptori"

Renell kirjoitti...

Hei mulla ei ole oikeuksia kirjoittaa suoraan etusivulle, joten tässä viime ke 19/11 visan finaalitulokset:

1. Blues & Dance 12p
2. Poikakuoro 10p
3. Ei Hajua Mäntylöistä 9,5p
4. Elizabeth Bathory 9p
5. Perintövero 7,5p

Satu kirjoitti...

Oon kyllä lähettänyt sulle kutsun heti kun ilmoittauduitte tuomariksi eli kauden alussa. Laitatko emailin uudestaan niin lähetän uuden kutsun :)

Jamo kirjoitti...

Kehtaakos tässä kysästä sen verran kausifinaalista, että meneekös se sitten silleen että ekan kierroksen puolivälin yläpuolelle sijoittuneet saa "finaalipisteen", voittaja 3 ja kakkonen 2 pojoa? En ihan selkeesti tätä säännöistä ymmärtänyt :) Nyt on vaan kauhee laskelmointi että voiko enää edes 1. kierroksen voitto pelastaa meitä itse kausifinaaliin... :D

Satu kirjoitti...

Haa, erittäin hyvä kysymys! Säännöissä on näköjään näitä "aukkoja", joita pitää viilata sitten ensi kauden alussa.

Mutta siis, kausifinaalin eka kierros on se perusvisa, johon kaikki saa osallistua. Voittajalle 3 pistettä ja tokalle 2 pistettä. Ja sitten tämä ongelmakohta... käsittääkseni läsnäripisteen saa puolet ekalle kierrokselle osallistuneista joukkueista. Ikään kuin se olisi viikkovisan finaali. Eli siis jos joukkueita olisi eka kierroksella 12, näistä 6 parasta saa vielä kausifinaalipisteitä.

Kaksi viimeistä kierrosta on sitten sitä kausifinaalia, johon pääsee 6 eniten kausifinaalipisteitä keränneet joukkueet. Pisteet nollataan kausifinaalin alkaessa.

Jos oon väärässä, korjatkaapa :)