maanantaina, tammikuuta 26, 2009

Sääntöpilkut?

Musavisa alkaa ensi viikon keskiviikkona. Pitäis se sääntötsekkauspalaveri pitää. Ehdottelin tuossa aiemmassa jutskassa tämän viikon keskiviikkoa, mutta itse ehtisin paikalle aikaisintaan klo 21. Ja Kauppayhtiö taitaa sulkea ovensa ennen sitä. Ehdotanpa nyt sitten seuraavaa:

Miten olisi perjantaina klo 19 Kauppayhtiössä?

Ilmoitelkaa, kommentoikaa, ehdotelkaa :)

9 kommenttia:

Mikkovee kirjoitti...

Tämä päivä eli keskiviikko 28.1. ei minullekaan muutamille ihmisille antamistani ennakkotiedoista poiketen. Perjantai 30.1. toki kävisi.

Jamo kirjoitti...

Jepjep. Vielä en tiiä edustaako ketään Voi Pyttyä sääntöpalaverissa, mutta meillä olis sellanen ajatus että musavisa-tuomarin pitäisi saada läsnäripiste. Tällöin ei kenenkään tarvitse "pelata" omaa joukkuetta finaaliin tai jättää tuomarivuoroa väliin siksi että pistetilanne on tiukka eikä joukkuetta tahdo saada jalkeille jos joku tuomaroi.

Toki esimerkiksi rajoitus yksi "tuomaripiste"/joukkue/kausi voisi silti olla paikallaan.

BTW. Jos kukaan ei vielä ole ilmoittautunut vapaaehtoiseksi pitämään kauden avausvisaa, mulla olis yks pöytälaatikossa valmiina :)

Mikkovee kirjoitti...

Hmmm. Mielenkiintoinen ehdotus, jonka plussapuoliksi näkisin seuraavia:
enemmän halukkaita tuomareita, uudempien/kokemattomampien joukkueiden saama 'tasoitus' ja palkinta aktiivisuudesta.

Miinuspuolella näkisin taas esim. sen, että jos käykin niin, että tuomarin joukkue voittaa, tai tulee kakkoseksi. Tältä osin tämä voisi siis myös hyödyntää joukkueita, joilla en ennestäänkin hyvä tietämys ja hyvät pistemahdollisuudet.

Toki tuo rajoitusehto paikkaisi tilannetta ja vähentäisi tämän pykälän hyväksikäyttömahdollisuuksia.

Lisäksi olisi hyvä miettiä lisää juuri tuota skenaariota, jossa tuomarin joukkue tulee toiseksi tai voittaa. Miten tämän tuomaripisteen suhteen silloin meneteltäisiin?

Oma ehdotukseni tähän olisi, että tuota tuomaripistettä ei laskettaisi osavisakilpailun pisteisiin, vaan huomioitaisiin ainoastaan kausipisteissä.

Se voittaja kuitenkin täytyy saada joka kerta selville ja tilanne, jossa tuomarin joukkue tasapisteissä voittaisi sillä tuomaripisteellä, olisi aika kyseenalainen. Samoin olisi tilanne, jossa ne pisteet olisivat voittajan ja toiseksi tulleen välillä tasan [vain] sen tuomaripisteen takia ja se voittaja pitäisi taas selvittää.

Jos siis jollekulle jäi kantani epäselväksi, niin kannatan kyllä tuota ehdotusta, mutta yllämainitsemini varauksin.

Satu kirjoitti...

Joo, tuomaripisteen kannalla minäkin. Mutta tuomaroinnista saatava läsnäripiste annettaisiin vain siinä tapauksessa, jos tuomarin oma joukkue ei pääse finaalikierrokselle. Sehän tavallaan kompensoi sitten myös sitä, että oma joukkue joutuu mahdollisesti pelaamaan vajaana.

Ja aloitusvisan tuomarointi on ilmeisesti sitten Voi Pytty -joukkueen nimissä. Hyvä juttu :)

Jamo kirjoitti...

Joo, nimenomaan silleen aateltiin, että jos oma joukkue ei pääse finaaliin, niin tuomarille tulis silti piste. Ei kuitenkaan lisäpistettä, jos omajoukkue pääsee finaaliin tai voittaa.

Ajateltiin silleen että jos pisteen saa jokatapauksessa niin ei sitten tartte soittaa omaa mielimusaa tai muulla keinoin edistää oman joukkueen suoriutumista :) Ja tolla tavoin vois motivoida uusia joukkueita tuomareiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa tuomaripiste-ehdotus, kannatan myös. Toistaisexksi-joukkueen perjantain läsnäolon hoitaa ainakin Petri, itse tuuttaan illalla Sodiksessa enkä valitettavasti paikalle pääse. Ellei sitten palaveri veny todella pitkäksi.

Anonyymi kirjoitti...

Se voi joskus venyä.

Petri kirjoitti...

Juu, nähellään perjantaina!

Jonze kirjoitti...

Minä en voi materialisoitua kokouspaikalle, mutta olen hengessä mukana. Fyysinen minänikin on paikalla sitten
kauden aloituksessa. Toivotan kuitenkin perjantain yleiskokoukselle hyvää iltaa ja Suurta Viisautta.