maanantaina, huhtikuuta 06, 2009

Pikapikapika -kuulutus!!

Knucklebastards ilmoitti olevansa estynyt tuomaroimaan kausifinaalissa. Halukkaita? Kaikki kipinkapin ilmoittautumaan. Nopein voittaa. Palkintona kausifinaalin tuomarointi ja tuomarin "virvokkeet".

10 kommenttia:

PERKELE! kirjoitti...

Voiko nuoriin enää lainkaan luottaa? Pisteitä ei ilmoitta ja tuomarointeja peruutellaan.

Mennään saatana Pistoon ensi kaudeksi.

Satu kirjoitti...

Tuomarointien peruutuksiin on ilmoitettu hyvät syyt ja peruutukset on tullut ajoissa, eikä päivän varoitusajalla, kuten joskus on käynyt.

Pisteiden jumittaminen kyrsii kyllä varmasti jokaikistä vakkaripelaajaa. Murr ja räyh.

Satu kirjoitti...

Mikäs on Jender-joukkueen tilanne? Heillähän tuli aiemmin tuomaroinnin peruutus. Olisko halukkuutta ja mahdollisuutta kausifinaalituomarointiin? Kausifinaalihan pelataan ensi viikolla 15.4.

Petri kirjoitti...

Hmm, en sano mitään omien pisteitteni jumittamisesta rahaha :D

Mutta käsittääkseni joku vakkareista oli sanonut toissa visan pitäjille että hää laittaa pisteet blogiin, koska visan pitäjillä ei ollut mitään tietoa että kausipisteitä edes lasketaan? Menikseniinnkunäin?

Satu kirjoitti...

Eiku se meni niin, että silloinen tuomari antoi mulle emailinsa ja minä lähetin hälle kutsun blogille. Viime keskiviikkona hän sanoi ettei ollut vielä ehtinyt päivittää pistetilannetta.

Petri kirjoitti...

Kuuluttelitteko eilisessä visassa tuomaria vinaaliin? Ite olin sen verta oksutautihöyryissä vielä että en ollu paikalla.

Jos ei ketään ilmaannu nii pitäskö taas jakaa kolmen joukkueen kesken tuomarivuorot?

Satu kirjoitti...

Eipä tullu mieleen kuuluttaa! Jenderiä kyselin, mutta eivät ilmeisesti pääse tuomaroimaan. Parashan tietysti olis, että kausifinaalituomarina toimis joku joukkue, jolla ei ole mahdollisuutta päästä kausifinaaliin. Mutta kimppakiva on kyllä varmaan ihan ok. Se vaan, että Elizabeth Bathory ei kykene osallistumaan kimppatuomarointiin, koska meillä on pelaajapula muutenkin ensi kerralla :(

JahRelainen kirjoitti...

Kannatan Pistoon siirtymistä. Tai jonkun toisen, varteeotettavan, paikan tsekkaamista. Johan tuolla on oltu ja sponssattu aika perskeleesti (isot fyffet noissa Musavisoissa likkuu kuitenkin). Solidaarisuutta siskot&veljet ja muita yrittäjiä suosimaan.

Onhan tuo viihtyisä paikka noin niinku sisustuksen puolesta. Äänenlaadullisesti parempiakin paikkoja löytyy kaupungista (akustiikka+kamat).

Tästä asiasta vois pitää pohtiaiset??

Satu kirjoitti...

En kannata paikan vaihtoa.

Petri kirjoitti...

En ymmärrä myöskään miks pitäis vaihtaa paikkaa? Homma on toiminu hyvin...