keskiviikkona, elokuuta 26, 2009

Musavisakauden aloitus

Musavisakausi syksyllä 2009 starttaa Kauppayhtiöllä keskiviikkona 30.9.2009 klo 21:oo. Kaikki paikalle ja sitä ennen tarvitaan ensimmäisen visan tuomari(t) tietoon. Halukkaat voivat ilmoitella Facebookin Rovaniemen Musavisa -ryhmässä tai Musavisa-blogilla.

Tuo aloituspäivämäärä lyötiin kerralla ja omavaltaisesti allekirjoittaneen toimesta lukkoon, kun Kauppayhtiön syyskuun mainokset olivat menossa painoon ja sain soiton asiaa tiedustellen. Pienen harkinnan jälkeen päädyimme yllämainittuun päivämäärään. Tulkaa paikalle. Sieltä saa virvokkeita.

4 kommenttia:

Petri kirjoitti...

Jee jee, hieno homma!

Onko sulla Satu muut päivämäärät jo mietittynä, vai pitäskö palaveerata niistä? Vois sen jullarinki väsästä.

Satu kirjoitti...

Kai me pelataan se perinteinen 10 viikon kausi? Eli jos aloitusvisa on 30.9. niin kausifinaali olisi sitten 2.12. Jos pidetään syyslomatauko, niin sitten kausifinaali on 9.12. Näin ainakin mun laskupäällä... Palaveerataan vaan! Milloin?

Petri kirjoitti...

Juu no ehkä meidän ei tartte sittenkään palaveerata... mulle ainaki sopii mitkä vaan päivämäärät ja edellisen kauden säännöillä menee ihan jees.

Mutta mitenkäs se tuomari ekaan visaan... ei oo kuulunu vapaaehtoisia. Yritin kysellä meidän joukkueesta mutta ei taida onnata...

Satu kirjoitti...

Päivämäärät on nyt sovittu Kauppayhtiön kanssa. Eli pidetään syyslomatauko, jolloin kausifinaali pelataan 9.12.

Tuomareista on aina pulaa! Jospa sieltä joku mukava ihminen ilmaantuu. Toivossa on hyvä elää :)