maanantaina, huhtikuuta 12, 2010

Tilanne 8.4.

Kiitos visailijoille tuomaritiimin puolesta. Tässäpä kevään toiseksi viimeisen visan tuloksia. Kausifinaalin kyhäävät kokoon Elinabeth Bathory, Toistaiseksi Petri ja TuomAri.

1+2 KIERROS

Kaivatut, Elizabeth Bathory 18,5
Poikakuoro, Uu-kakkoseen 17,5
Nova Group, Esso Corner 17
Toistaiseksi 16,5
Elsku mäy mäy, Kream team 15

FINAALI

Elizabeth Bathory 9
Poikakuoro 7,5
Nova Group, Esso Corner, Toistaiseksi 7
Uu-kakkoseen 6,5
Elsku mäy mäy, Kaivatut 6
Kream Team 3,5


KAUSIPISTEET

Nova Group 14
Poikakuoro 11
Toistaiseksi 11
Elsku Mäy Mäy 10
Elizabeth Bathory 10
Esso Corner 8
The Kream Team 8
Uu-Kakkoseen 6
Kaivatut 3
Lingvistit 1
Teräsmelodica 1 (tuomarointi)

********
Panhuilu
Neue Zeit
Jeesus tulee, ketä kiinnostaa?
Bruce
Jämät

11 kommenttia:

Jamo kirjoitti...

Heipä hei ja kiitti visasta. Muuten oli oikein kiva visa, mutta hieman ihmetytti ekan kierroksen ratkaisu antaa pisteitä joistakin vääristä vastauksista (ja toisista ei). Ja tällä perusteella päästää kaikki finaaliin... :S No eipä tästä suoranaisesti haittaa meille koitunut, joten se ininästä. Kiitos visasta!

? kirjoitti...

Voittiko ns. oma joukkue...?

Satu kirjoitti...

Näin pääsi jälleen käymään, että toinen tuomareista kuuluu joukkueeseen Elizabeth Bathory.

Mun mielestä se oli reilu teko tuomareilta, kun päästivät kaikki joukkueet finaaliin virheen takia. Olishan paperit tietenkin voitu palauttaa takaisin uudelleenpisteytykseen, mutta tuomarit päättivät noin. Kenellekkään ei kai jäänyt mitään hampinkoloon? Jatkossa tuomareiden pitää ryhdistäytyä todellakin tarkistamaan faktat, ettei vastaavaa enää tapahtuisi.

Satu kirjoitti...

Siis näin pääsi jälleen käymään, että tuomarin joukkue voitti. Tosin kyseessä oli vain toisen tuomarin joukkue :D

Mikkovee kirjoitti...

Korjattakoon ja voisiko Marjo korjata Poikakuoron kausipisteiksi 12, kun nyt siihen on imeisesti epähuomiossa tullut 11,5.

M.A. kirjoitti...

Oma kämmi, joka nyt korjattiin noin. Johdonmukaisuudesta voi ollakin montaa mieltä ;) Pääasia, että ihmiset viihtyivät, sillä meistä ainakin oli hauskaa tuomaroida ja minä aion tehdä visoja jatkossakin. Suosittelen kokemusta muillekin.

Minä ja Pete tosiaan edustamme eri joukkueita, visan teimme kaksistaan. Kokemuksesta voin sanoa, että Elizabeth Bathory sijoittuu hyvin visoissa silloin, kun saa jonkun uuden ihmisen riveihinsä. Niin on ollut kaksi edellistä kertaa, samoin edellisessä kausifinaalissa, jonka voitimme täpärästi.

M.A. kirjoitti...

jees, korjaan.

Mikkovee kirjoitti...

Kiitos Marjo korjauksesta ja nyt kämmäsin minä; eli meillähän oli kausipisteitä ennen tätä visaa 9, tästä kaksi, niin se on 11.

Liekö aika mennä nukkumaan...

M.A. kirjoitti...

En itsekään ajatellut kovin järkevästi, siksipä menin nukkumaan kymmeneltä. Nyt on pointsit vielä kerran korjattu ja tällä kertaa oikein.

Satu kirjoitti...

Äläpäs Marjo vähättele meidän omia saavutuksia :D

Mutta totta on, että esim. viime kausifinaali voitettiin kokoonpanolla: Marjo, minä ja se miespuolinen Sonkajärvi. Nyt kävi tuuri, kun olemme saaneet Jounin joukkueeseen. Tuo hyvän lisän musiikkialasta, josta meillä ei ennalta ole niin kauheasti tietoa/intressejä.

Tomppa kirjoitti...

Oli mieleinen visa! Omasta puolestani toivoisin tämmöisiä lisää: monipuolisia kysymyksiä ja onnistumisfiiliksiä :) Kiitos!