maanantaina, tammikuuta 23, 2012

Musavisan kevätkausi 2012!

Musavisan kevätkauden aloitus lähestyy! Visailut järjestetään edelleen torstai-iltaisin kauppayhtiöllä. Kauden ensimmäinen visa voidaan järjestää joko 2.2. tai 9.2. riippuen siitä, milloin ensimmäinen tuomari ilmoittautuu.

Siispä tsekkaa kalenteri, ja ILMOITATHAN TÄNNE, jos haluat pitää kauden avausvisan! Ilmoita myös, jos voisit tuomaroida vaikka vain yhden, tai kaksikin kierrosta, niin järjestetään avausvisa useamman tuomarin toimesta.

Vinkkaa myös kavereille musavisasta, jotta saataisiin uusia naamoja ja joukkueita mukaan!

Boom!

8 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Tuliko niitä sääntömuutoksia?

Pete kirjoitti...

Eipä tullu sääntömuutoksia, paitti että muokkasin sääntöihin sen 1-5 pelaajaa/joukkue. Mietittiin kyllä muutamia asioita:

Jos yhden henkilön joukkue sattuu voittamaan visan, saako hän kaikki voittaja(joukkuee)lle varatut liput?

Pitäisikö rajoittaa läpsyjen palkitsemista niin, että samassa visassa aiemmin läpsyn voittanut ei voisi voittaa enää toista?

Miten runkosarjan voittajajoukkue voitaisiin palkita, vai palkitaanko edelleen vain finaalin voittaja (+varjo)? Kauppayhtiön kanssa ollaan puhuttu juomalipuista, ja voidaan neuvotella tästä vielä kauden käynnistyttyä.

Satu kirjoitti...

Entäpä jos viikkovoittajan lippujen määrä olisi riippuvainen voittaneessa joukkueessa pelaavien lukumäärästä, mutta enintään siis se 5? Samoin jos tätä rajoittaisi näin, olisi ehkä runkosarjan voittajallekin mahdollista saada se palkinto lippujen muodossa?

Läpsyjä en lähtisi rajoittamaan, se on kuitenkin nopeuskilpailu. Voipi mennä sekavaksi sääntöviidakossa.

Mun ajatuksia vain :)

Jamo kirjoitti...

Hei! fb:ssä ilmoitin mahdollisesti pitäväni ekan visan. En pidä. Pitää hoitaaa yks projekti alta pois niin en ehi tekemään visaa :( Sori.

M.A. kirjoitti...

Meillä ei ole tuomaria torstaille. Onkohan julisteasia edennyt? Hmm. Minä en itsekään uskalla luvata koko visaa, sillä mulla on aika paljon hommaa Helsingin muutossa. Yhden kierroksen tuomarointi saattaa onnistua, mutta en tosiaan pysty vetämään kaikkia. Liikaa hommaa vaan.

Arppa kirjoitti...

Mä olisin vieläkin sitä mielipuolta että runkosarjan voittaja vois saada kausifinaaliin pohjille 2 pistettä ja kakkonen yhden, muut lähtis nollilta. Ei niillä kalialipuilla niin väliä (vaikka meikän tuntien vois luulla et oisin toista mieltä :P) Ei siinä, käy tietty toi runkosarjan voittajan erikseen palkitseminenkin. Läpsyistä samaa mieltä Sadun kanssa, jos joku on nopeampi kuin muut monasti hän oluset ansaitkoon.

Koetanpas muokkailla syyskauden julisteeseen uudet tekstit kun se pohja kuulemma vielä käypi. 9.2. visan voisin koettaa pitää, tähän ekaan en millään ehdi kyl kierroksia väsäillä.

Sorry vielä kun en ollut palaverissa, tosiaan yksinkertaisesti unohdin ihan totaalisesti. Tai muistin puoltoista tuntia myöhässä tiskivuorta pienentäessäni.

Pete kirjoitti...

Eka visa pidetään siis 9.2. Ari, jos meinaa tulla mahdoton kiire sen visan kanssa, niin vinkkaa tänne, jotta joku meistä voisi pitää esim. yhden kierroksen!

Näillä menemmä.

Arppa kirjoitti...

Avausvisa hanskassa pienen panikoinnin jälkeen, saas nähä miten pahasti oma joukkue tällä kertaa kyykkääntyy :P Torstaina nähhään!