tiistaina, huhtikuuta 17, 2012

Kauden finaalista tämmönen nopia asia...

Heipparallaa, kauden finaali on kohta häppening, ja kauden avajaispalaverissa taisimme jättää
vielä avoimeksi finaalipalkintojen säännön... muistaako muut, jakautuisiko palkinnot nyt sekä finaalin että myös kauden rankingin voittajalle? Minusta useat oli sitä mieltä, että tämä olis reilua. Onko varjosarjalla edelleen sama palkinto, vai jaettu myös rankingin voittajajoukkueen kanssa? Ehdotuksia, mielipiteitä vielä tähän? Varjosarjan palkintoa voi minusta tuunata niin, että rankingin voittajalle saadaan esim. niitä juomalippuja.

Kommentoikaa, ja ratkastaan tämä torstaihin mennessä. Ite unohin tämän asian jo pari kertaa, big sorry, ja nyt vielä puskee muutkin miljoonat kiireet päälle.

5 kommenttia:

Jouni kirjoitti...

Ehdinpä itsekin jo unohtaa kyseisen asian, mutta mehän tosiaan käytiin kevään kausipalaverin yhteydessä ehdottamassa Kauppayhtiön Merjalle, että saataisiin jaettua jonkinlainen palkinto (esim. juuri niitä juomalippuja) myös kauden ranking-voittajalle eli tässä tapauksessa Elskuille, koska minustakin ehdotus sai kannatusta.

Muistaakseni Merja suostui tähän silloin alustavasti, mutta lopullinen varmistus jäi odottamaan juurikin kauden päätöstä.

Ideaalitilanne olisi tottakai se, ettei tämä vähentäisi mitään Kausifinaalin palkintojen voittajilta, vaan tulisi niiden lisänä. Mutta ainakin itse pidän runkosarjavoittoa sen verran merkittävänä saavutuksena, että pakon edessä muista palkinnoista voisi mielestäni hieman tinkiä, jotta saataisiin edes ne juomaliput ranking-voittajille.

Viime kädessähän päätös asiasta on siis tietysti palkintojen tarjoajalla eli Yhtiöllä.

Satu kirjoitti...

Varjosarja kausifinaalissa päätettiin aikoinaan palkita, koska kausifinaali-iltana on käynyt usein kato pelaavien joukkueiden määrässä. Mutta muistaakseni tässä oli se ehto, että varjosarjaan voi osallistua vain ne joukkueet, jotka ovat pelanneet myös kauden aikana. Tämä siksi, ettei kuka tahansa yhdenillan random -joukkue veisi varjosarjan palkintoa.

Yksi mahdollisuus on rajoittaa koko kauden aikana jaettavia palkintoja siten, että vain lippu per nuppi per voittajajoukkue. Mutta enintään siis se viisi. Useinhan joukkueissa pelaa alle viisi henkilöä.

En lähtisi rajoittamaan varsinaisesti varjosarjan enkä kausifinaalin voittajien palkintoja.

Satu kirjoitti...

tsekkasin tuon kausipistetilaston ja siinähän on vain kaksi joukkuetta, jotka jäävät finaalista ulos. Pitäisköhän ensi kaudella tarkistaa myös tuo kausifinaaliin pääsevien joukkueiden määrä, koska vakituisesti pelaavia joukkueita kun kohta on jäljellä vain tuo seitsemän? :D Lissää joukkueita ihmiset, kamoon!

Anonyymi kirjoitti...

aika hiljaista on kausifinaalin kommentointi...käytiinkö sitä ollenkaan...?

T. a.moravia

Teuvo Vehkalahti kirjoitti...

Teuvon kuvat Noormarkusta kävi täällä