perjantaina, marraskuuta 02, 2012

Musavisan 1.11. tulokset

Hei ja kiitos kaikille visaajille!

Meitä oli surullisen vähän, vain 6 joukkuetta, mutta visa meni muutoin ihan hyvin. Yllätyin taas, miten vaikeaa on tehdä helppo visa, sillä siihen totisesti tällä kertaa pyrin. Yllätyksenä sitten tuli miten vaikeita olivat muunmuassa Patti Smith ja Tom Waits, ja jopa Dr. Dre oli monilla vaikeaa tunnistaa. Myös tämän päivän radiohitit Asteen Pumppaa ja Sam and the Wompin Bom Bom osoittautuivat yllättävän vaikeiksi, vaika lisäsin ne mukaan ajatuksena että olisi vanhojen biisien lisäksi myös uutta musiikkia.

Vähäisen osanoton ja suht tasaisen pistetilanteen takia päätin päästää kaikki kuusi paikalle saapunutta joukkuetta finaaliin (vaikkakin olen itse joskus kritisoinut tuomareita, jotka ovat aiemmin tehneet samoin). Ei tätä niin tosissaan kannata pelata :) Finaali loppui tasatilanteeseen, jolloin soitin lisäbiisinä "Love interruption" Jack Whiten melko uudelta Blunderbuss-lätyltä. Oletin, että visaajat ovat jo oppineet meikän olevan innokas fani, mutta Jack White tuli ihan puun takaa Poikakuorolle (joka tosin viimekertaista visaani varten oli käynyt tsekkaamassa thirdman recordsin kotisivut blogille ennen visaa jättämääni vihjettä seuraten). Näin ollen voittajaksi selviytyi Ysisatanen saappi. Onnea voittajille!

Tulevaisuuden visoja silmälläpitäen: Kun tuomarilistassa lukee seuraavan kerran Jamo, niin kannattaa tsekkailla handet kaukot ja davet, sekä thirdman recordsin kataloogi ;) Vaikka meikä pyrkiikin tekemään monipuoliset visat, niin näillä tipseillä irtoo monesti piste tai pari.

Alla visan pisteet ja kausipistetilanne, josta tosin puuttuu edellinen visa (25.10).

1. Kierros (/25p): 
Elsku mäy mäy 16
Ysisatanen saappi 13
Kutosyatzy 12
Kream timos 10,5
Poikakuoro 9,5
Le perse 7

2. Kierros (/25p) + puuhis (/4p): 
Elsku mäy mäy 9 + 2,5
Le perse 9 + 1,5
Kutosyatzy 8,5 + 1,25
Poikakuoro 7 + 2,75
Ysisatanen saappi 4,5 + 3,5
Kream timos 3 + 3,25

 Finaali (/25p): 
Poikakuoro 11
Ysisatanen saappi 11
Elsku mäy mäy 8,5
Kutosyatzy 7
Kream timos 6,5  

KAUSIPISTEET:

Elsku Mäy Mäy 8
Ysisatanen Saappi 7
Elizabeth Bathory 6
The Kream Timos 4
Poikakuoro 4
Blues & dance revisited 2
Orange grip 2
Kutosjatsi 2
Le Perse 1
Superhessut 1
Jimmknock
Pöydän pääty

Ei kommentteja: