lauantaina, maaliskuuta 02, 2013

AVAUSVISA Kevät 2013

Terve! Nyt on saatu kevätkausi 2013 käyntiin, vaikkakin vähän vähäväkisesti. Mukana oli myös yksi kokonaan uusi joukkue, joka vieläpä pärjäsi ihan hyvin. Toivottavasti Rugavesga (HHH) tulee mukaan myös tuleviin visoihin!

Mukana oli siis kuusi joukkuetta, teemana maailman peruselementit, Tuli, vesi, Maa/ilma. Ja tuomarina Jamo. Pahoittelut siitä, että ekaa kertaa ikinä mulla ei ollut puuhalappua, kun kiirellä jouduin tekasemaan visan :(

Ekalla kierroksella (tuli) kuunneltiin Kvelertakin uusi sinkku Bruane Brenn tulevalta levyltä Meir, Nirvanaa (Meat Puppetsien kera) MTV unplugged in New York - sessiosta äänitettyllä Lake of Firellä, Juha Vainion Tulta päin, Mokoman Punainen kukko, sekä Amorphiksen cover doors-klassikosta Light my fire.

Kakkoskierros (vesi) toi mukanaan Evan ja Manun radiohitin Feet in the Water, PJ Harveyn Down by the Water-biisin vuodelta 1995, prässituoretta musaa Nick Cave & The Bad Seedsiltä kappaleella Mermaids, Muddy Watersin blues-klassikon Hoochie Coochie Man, sekä CMX:n Isohaaran.

Meitä oli erityisen vähän ja peli oli erityisen tasaista, varsinkin puoliväliviivan molemmin puolin, joten kaikki kuusi joukkuetta saivat mahdollisuuden rökittää muut finaalissa (Maa/ilma). Finaali olikin tuomarin kosto, sillä taas kuunneltiin Handea (Sielunveljien rokkaava versio kappaleesta Maailmanpyörä palaa), Jukkaa (Karjalainen yhtyeineen - Höyhen ilmassa) ja Kakea (Paha maa). Lisäksi kysyin jälleen Jack Whiten levy-yhtiötä, Third man recordsia, jolle 3. biisinä soitettu Karen Elson (Jackin ex-vaimo ja lasten äiti) on levynsä äänittänyt. Tuomarilla oli muuten jälleen päällään ko. levy-yhtiön T-paita ;) Visan viimeisenä biisinä kuultiin Foo Fightersin Wind up.

Oli mukavaa piettää visa, vaikka visaajia olikin kovin vähän. Itse en todennäköisesti tällä kaudella osallistu kovinkaan useasti, kun joukkueeni on isolta osin Berliinissä ja itselläkin pukkaa hieman kiireitä, mutta saatanpa vielä pitää toisen visan myöhemmin keväällä. Sitten pitää kyllä väsätä myös puuhis! :)

Ekaa kertaa ikinä tuli muuten vastaan myös lahjontayritys, tuomari ei kuitenkaan kokenut tarvitsevansa ao. tavaroita (ehkä tamponia lukuunottamatta), joten yritykseksi jäi tällä kertaa ;)

 Lahjuksia! :O
PS!! Ensiviikolta puuttuu tuomari! Kyllä varmana joku ehtii, eikö niin? Visassa kiertänyt tuomarilista löytyy nyt Tuomarivuorot-linkistä tuolta oikeelta ------>

 

Tulokset:


1+2 Kierrokset

1. Poikakuoro (13,25 + 17,5=) 30,75
2. Elsku Mäy Mäy (12,5 + 11,5=) 24
3. Rugavesga (HHH) (12,75 + 9,5=) 22,25
4. Ysisatanen Saappi (15 + 7=) 22
5. The Kream Team (5,25 + 15=) 20,25
6. Kutos Yatzy (5 + 5,25=) 10,25

Finaali:

1. Poikakuoro 14,75 (+3KP)
2. The Kream Team 14,25 (+2KP)
3. Elsku Mäy Mäy 12,5 (+1KP)
4. Ysisatanen Saappi 11,75 (+1KP)
5. Rugavesga (HHH) 9 (+1KP)
6. Kutos Yatzy 6 (+1KP)

KAUSIPISTEET: 

1. Poikakuoro 3
2. The Kream Team 2
3. Elsku Mäy Mäy 1
4. Ysisatanen Saappi 1
5. Rugavesga (HHH) 1
6. Kutos Yatzy 1

Ei kommentteja: