keskiviikkona, maaliskuuta 09, 2005

PUB KARHU GALLERIAN JOKA TIISTAISEN MUSAVISAN SÄÄNNÖT 26.1.2005

§ 1 Musavisa pidetään joka tiistai alkaen klo 20.30 Pub Karhu Galleriassa Rovaniemellä.

§ 2 Visaan voivat osallistua 2-5 hengen joukkueet tulemalla visailupaikalle ennen visan alkua.

§ 3 Viikkovisa koostuu kahdesta alkukierroksesta ja viikkofinaalista. Lisäksi esitetään kaksi bonuskysymystä, joihin vastataan nopeusjärjestyksessä yksilöinä.

§ 4 Visan tuomari laatii kaikki kysymykset ja varaa tarvittavan musiikkimateriaalin. Tuomarina toimii vaihtuva kisailija jostain joukkueesta, joten tyyli vaihtelee joka kerralla. Musiikin ja kysymysten tulisi olla kattavasti eri aikakausilta ja edustaa eri tyylisuuntia Suomesta ja maailmalta.

§ 5 Alkukierrokset kestävät tulosten tarkastuksineen tunnin. Ensimmäinen alkukierros on 20.30-21.30 ja toinen 21.30-22.30. Ensimmäinen bonuskysymys esitetään alkukierrosten välissä. Sopiva kappaleiden määrä alkukierroksilla on 6-8, joista kaikista tulisi olla 3-6 kysymystä. Kierrosten jälkeen joukkueille jaettaan vastauspaperit, kerrotaan oikeat vastaukset ja pistetilanne.

§ 6 Kolme kahden alkukierroksen eniten yhteispisteitä saanutta joukkuetta pääsee viikkofinaaliin, joka sisältää 4-6 kappaletta ja kestää 22.30-23.00. Viikkofinaali alkaa tyhjältä pohjalta, eli alkukierrosten pisteitä ei enää huomioida. Finaalijoukkueista paras saa kolme (3) sarjapistettä, toiseksi tullut kaksi (2) ja sekä finaalin kolmas joukkue että muut visaan osallistuneet saavat yhden (1) pisteen. Finaalin jälkeen esitetään toinen bonuskysymys.

§ 7 Musavisa-sarjoja järjestetään syksyisin ja keväisin. Sarjaan kuuluu n. 10 viikkokisaa, joista kolme eniten sarjapisteitä kerännyttä joukkuetta pääsee kausifinaaliin. Kausifinaalin ensimmäinen kierros on vielä kaikille joukkueille avoin ja kierroksen voittaja saa kolme (3) ja toiseksi tullut kaksi (2) kausipistettä. Muut joukkueet saavat läsnäolosta 1 pisteen. Ensimmäisen kierroksen jälkeen lasketaan yhteen kausipisteet ja kolme eniten kausipisteitä kerännyttä joukkuetta jatkaa varsinaiseen kausifinaaliin. Finaalikierroksen paras joukkue on musavisan kausivoittaja. Jäsenet palkitaan runsain rinnoin ja joukkueen nimi kaiverretaan kiertopalkintoon.

Ei kommentteja: