torstaina, marraskuuta 24, 2005

Avoin kirje musavisayhteisölle

Tietoomme on tullut, että viime musavisan voittajajoukkue Nakkikioskin jäsen on visan toisen kierroksen aikana soittanut ulkopuoliselle henkilölle ja kysynyt tietoja kahteen eri kysymykseen liittyen (puuhapaperin Plan 9 from Outer Space / Vampira –kysymys sekä varsinaisen kysymyspaperin Lordi-kysymys). Henkilö, jolta tietoja on kysytty, ei ole niitä kysyjälle kuitenkaan paljastanut.

Koska kyseessä on visan voittanut joukkue tulee vilpin yritykseenkin suhtautua vakavasti. Ehdotamme, että Nakkikioski-joukkueen tiistain voittopisteet hylätään muiden joukkueiden säilyttäessä saavutetut pisteet.

Jaska / Donkey Konga
Marko / Halinallet

7 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

Tulipa mieleeni, että jos Nakkikioski ei olisi huiputtanut, DP olisi noussut finaaliin ja voittanut ylivoimaisesti koko roskan.

Mitä sanoo DP:n jäsenet ja tiistain tuomarit?

Anonyymi kirjoitti...

Toisen kierroksen pisteistä päättää sen tuomari eli Satu. Jos sanktioita tulee, niistä kai pitäisi olla myös todisteita.

Satu kirjoitti...

Vai niin siinä sitten kävi. Jos Nakkikioski ei kuitenkaan saanut vastauksia puhelimitse eli pärjäsivät omilla tiedoillaan, on mun mielestä ihan kohtuullista jättää pisteet ja sijoitukset sikseen. Mutta toisaalta, mistä tíedätte, ettei vastauksia ole annettu puhelimitse?

Mackan kirjoitti...

Nakkikioskilainen sattui soittamaan visan aikana entiselle skoptilaiselle.

Mutta mitä mieltä ovat Noonen ja DeePeen jäsenet? Luulisi heitäkin asian kiinnostavan...?

tontsa kirjoitti...

no jopa on.

ihan sama mulle toisaalta. jos ne ei ois huijannu, ni me ois oltu silti nelosia.

ja jos huijauksesta ei ollu apua, niin sekin ehkä vähän lieventää. kyllähän murhan yrityksestäkin saa tuomion, muttei niin isoa kuin onnistuneesta murhasta.

me ei pisteitä ansaita, muttei nekään. vois ne nollille siis pudottaa kuitenkin ja antaa kakkosille 3 ja kolmosille 2 pojoa.

Mackan kirjoitti...

Soitin hetki sitten eräälle Nakkikioskin jäsenelle ja kysyin häneltä suoraan, soittiko joku musavisan aikana:

"Minä en ainakaan tiedä asiasta yhtään mitään."

Tilanne on sana sanaa vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jos Nakkikioski on huijannut toisella kierroksella ja jos se olisi huomattu ajoissa, Dead Parroots olisi noussut finaaliin ja voittanut sen selvästi.

Nyt tilanne on kärjen osalta seuraava

Halinallet 22 p
Donkey Konga 21 p
No1 Knows 15 p
Dead Parroots 11 p
Husqvarna & Singers 9 p
Pupuliima 9 p
Löysät Bois 7 p

Nakkikioskista en tiedä, kun en ole vieläkään saanut viime kierroksen tuloksia. Jos nyt tehtäisiin niin, että Nakkikioski hylättäisiin ja DP julistettaisiin voittajaksi varjofinaalin pistevyöryn perusteella, tilanne olisi seuraava:

Halinallet 22 p
Donkey Konga 20 p
No1 Knows 15 p
Dead Parroots 13 p
Husqvarna & Singers 9 p
Pupuliima 9 p
Löysät Bois 7 p

Eli Parrootsilla olisi mahdollisuus nousta kausifinaaliin voittamalla viimeinen osakilpailu ja pitämällä Noone siinä top kakkosen ulkopuolella. Oikeastaan tämä on ainoa ratkaisu, mikä mitenkään voisi enää vaikuttaa kauden pistejärjestykseen.