keskiviikkona, marraskuuta 21, 2007

Finaalista

Asia 1:
Kauppayhtiön Antin kans oli alustavasti puhetta että jos finaaliin saatais ainakin vähintään jotain purtavaa tai jopa jotain hauskaa ohjelmaa. Antti aiko omalla tahollaan miettiä asiaa. Jos jollakulla on ehdotuksia tai jotain spesiaalia mielessä finaali-illan ohjelmaksi niin voitas tänään miettiä sitä illalla visassa ja laittaa ehdotusta eteenpäin Antille.

Asia 2:
Nii ja kukas sen finaalin oikeen pitää muuten?! Ehotuksia? Tuonon kanssahan siitä oli ollut puhetta, käsittääkseni hän oli ihan kiinnostunu. Supperheadsin jäsenistö kävi myös mielessä, ken tuntee heitä? Mikkolan Jari tuli myös mieleen, häneltä vois kysästä jos jollakulla on miehen puhelinnumero. Kauppayhtiön Antti kieltäytyi kohteliaasti kunniasta, hällä on kuulemma muita kiireitä. Entäpä joku ex-musavisalainen joka ei ole käyny vähään aikaan mutta vois haluta pitää visan? Sinikka? :) Onkohan lie Riukupastorin jäsenistöä kaupunnissa?

Asia 3:
Facebookissa on muuten uus grouppi Kauppayhtiö (official) johon kaikki halukkaat saavat tarviessaan admin-oikeudet. Sinne voi lisätä mitä vaan tarpeellista tai vähemmänki tarpeellista tietoa Musavisaanki liittyen. Voi olla että grouppia pääsee kattoon vaan jos on itellä facebook-tili, en oo ihan varma.

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Tornaado-Tuomo tuomariksi! Livemusa ois kyllä oikein kiva lisämauste koko hommalle. Sitä voidaan miettiä tässä illalla sitten.

Satu kirjoitti...

Ohjelmaidis! Oisko vähä hauska saada vaikka joku stand-up -koomikko esiintymään? Ja vielä siistimpää jos esitys olis jonkinlainen parodia koko musavisasta? Löytyiskö musavisalaisten keskuudesta joku stand-up taituri?