torstaina, marraskuuta 29, 2007

Jälkipyykit ;)

Kiitos kanssakilpailijoille kuluneesta kaudesta ja onnittelut voittajille!!!

Olisi vaan ollut toivottavaa, että sinä Jaakko olisit vähän yllättänyt... Käsittääkseni musavisalla pyritään kruunaamaan monipuoliset musiikin tuntijat ja nyt finaali painottui liikaa tiettyyn genreen. Tosin myös hatunnosto Jaakolle, kun venyit lyhyellä varoitusajalla tekemään jänskät kysymykset ja yleensäkin suostuit tuomariksi! Kiitos ja Kumarrus.

7 kommenttia:

JahRelainen kirjoitti...

Joo olihan se aika "tietyn genren" suuntainen. Mut ainakin Jasmin Mäntylät pääs aika hyvin loistamaan just ton genren tietoudessa. Me vedttiin ihan lonkalta suurinosa. Mut hyvä kisa kuitenkin ja kiitokset Jackille.

Ittee harmittaa kun en päässy siihen teidän kisaan, vaikutti tosi hauskalta ja haasteelliselta.

Mackan kirjoitti...

Niin, mehän voitimne keskiviikkona ainoastaan yhden erän. Ekan erän voitti hienosti jasmiinit, me toisen ja Toistaiseksi viimeisen. Monta voittajaa!

Mackan kirjoitti...

Vielä sen verran, että perustakaa joukkueille blogeja! Nyt ainoastaan Poikakuoro ja DP kirjoittaa, jasmiinitkin ovat hyytyneet riuskan alun jälkeen. Toistaiseksi voisi näyttää mallia.

Satu kirjoitti...

Vähä aikaa ihmettelin että mitäkä, miten Toistaiseksi voitti viimeisen erän.. Vastaus ymmärtämättömyyteeni löytynee keskiviikkoillan promillemäärästä. Mutta joo, nyt kuitenki ymmärrän.

Jaakko kirjoitti...

Olikohan tämä yksi genre länsimainen populaarimusiikki, vanha suomi-iskelmä, chanson, rembetiko, reggae, folk, mustalaismusiikki, latinopoppi, italo-iskelmä, paikallinen vai elokuvamusiikki kun näitä kaikkia ainakin kyselin!

Ja yksipuolisuudesta kertonee sekin että joka kierroksella voitti eri joukkue!

Mackan kirjoitti...

"Olikohan tämä yksi genre länsimainen populaarimusiikki, vanha suomi-iskelmä, chanson, rembetiko reggae, folk, mustalaismusiikki, latinopoppi, italo-iskelmä, paikallinen vai elokuvamusiikki kun näitä kaikkia ainakin kyselin"

Juuri näin. Ehkäpä tässä tapauksessa yhteinen nimittäjä oli "etnisyys", joka saattoi kuulostaa musavisakontekstissa yhden ja saman toistolta, vaikka todellisuudessa eri musiikintyylejöä kuultiin viljalti.

Vrt. vanhaan vitsiin "jazz on hyvä biisi".

Ajattelin muuten pitää MikkkoVeen kanssa kevätkaudella yhteistuomaroinnin teemalla "musta musiikki"...

Satu kirjoitti...

Hiano hyvä visa oli! Ainakin se osa mihin minä "muistin" osallistua. Ja itse asiassa koko kausi oli hieno. Paljon kivoja uusia juttuja oli. Muutamia mainitakseni: uusi pääkallopaikka, uusia hyviä joukkueita, uusia tuomareita, Poikakuoron uusi kokoonpano. Ensi vuonna jatketaan taas!

Mutta että Mackan ja Mikkovee?! Yybervisa tulossa siis. Lähdenpä kirjastoon ja lainaan mustanmusiikinoppaan. Blackmetallia?