maanantaina, elokuuta 30, 2010

Kausipalaveri

Paikalla minä ja Jouni Elizabeth Bathorysta, Pete Teräsmelodicasta sekä Tuomas ja Antti Ei hajua Mäntylöistä. Enemmänkin olisi tietty voinut olla, mutta tällaisiin päädyttiin ja keskustelu jatkukoon kaikkien kiinnostuneiden kesken täällä.

- Paikkana edelleen Kauppayhtiö
- Ajankohtana torstai klo 20, sopi parhaiten myös Kauppayhtiölle
- Samat hinnat kuin ennenkin visailtoina, tuomareille ja voittajille juomalippuja
- Kausi alkaa 30.9. Odotan vielä Merjan vahvistusta asialle.
- Tuomas & Antti pitävät ekan visan
- Taukoviikko taitaa tulla viikolle 42
- Kausi loppuu 9.12.

Juteltiin aika pitkä tovi visaharrastuksen avaamisesta eli markkinoinnista. Kukas ttk:n (graafikko-)opiskelija tekisikään visalle herkullisen julisteen/flyerin, jota saisi jakoon? Tätä ei ole taidettu aktiivisesti markkinoida sitten syksyn 2007, jolloin itse tulin ajautuneeksi tähän jaloon harrastukseen. Voisiko/haluaisiko joku tehdä? Oppilaitoksiin voisi näitä sitten toimittaa, minä voisin laittaa kirjastossa esille jne.

Kun eka visa pidetään, se kannattaa ajatella sisäänheittovisana, eli tehdä siitä mahdollisimman helposti avautuva sellaisillekin, jotka eivät ole aiheesta koskaan kuulleetkaan. Meidän mielestämme on tärkeää löytää uusia pelaajia, sillä kulunut kevät oli paikoin aika säälittävä visailijamäärän suhteen. Määrä ei toki korvaa laatua, mutta olisi kiva jos ei aina tietäisi toisten joukkueiden vahvuuksia/heikkouksia jne.

Sääntöviilausta ei palaverissa juuri harrastettu, mutta mietittiin, onko sääntöjä jossain kirjattuna. Ne voisi kumminkin julkaista, jotta uusilla ihmisillä olisi helpompi astua mukaan näihin kuvioihin. Tämä koettiin hyvin tärkeäksi pienessä miitissämme.

Mitäs te tuumaatte?

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Hyvähyvä että visakausi saadaan jälleen käyntiin! Palaveriin en päässytkään, jotenka kommentoin sitten täällä.

1. Julisteita on väsännyt Toistaiseksi-Petri, mutta hän ei taida enää hommaan alkaa, kun on karistanut Rollon hiekat pois musavisatossuistaan. Hyvä idea aloittaa massamainostus, koska on totta, että kato on syönyt pelaajia. Toivottavasti löytyy tekijä/tekijöitä julisteelle.

2. Säännöt löytyy täältä blogilta. Muistaakseni tämän vuoden tammikuusta pitäisi löytyä. Niitä voi viilata ja pitääkin aina aika ajoin. Ellei sitten ensi kaudella ryhdytä hurjiksi ja uudisteta koko roskaa?!

3. Viime kaudella esiintyi jotain epäselvyyttä tuomarin virvokkeista. Tämän vois vielä tarkistaa vaikka Merjan kanssa.

Eipä mulla muuta tule mieleen. Mutta Jeij! Enää kuukausi! Kiitos teille palaveeraajille =)

M.A. kirjoitti...

Eli visa alkaa 30.9.

M.A. kirjoitti...

Tuoreet musavisamainokset on muutes Elsku Mäy Mäyn E-P:n käsialaa. Kiitos :) Kauppayhtiö sponssasi. Ilmeisesti ovat jo näytillä jossain?

Tuomarin virvokeasiaa en ole kerinnyt hoitaa, joten toivottavasti selvitätte asiaa ensi torstaina, kun kausi alkaa.

Itse pääsen visailemaan vasta viikon 42 jälkeen todennäköisesti. En tiedä ehdinkö tuomaroimaan lainkaan tällä kaudella.

Jamo kirjoitti...

Juliste oli tosi hyvän näköinen, mutta harmillista että niitä on esim. yliopistolla hieman huonosti esillä. Yhteen törmäsin F-sivessä ja sekin oli jotenkin hassusti tolpan "takapuolella". Eniveis, toivottavasti saadaan aljon visaajia paikalle.