torstaina, elokuuta 19, 2010

Löytyykö pelaajia syyskaudelle?


Pitäisi vissiin kyhätä kasaan taas musavisakausi JOS innostuneita pelaajia vielä löytyy. Jos tänne ei ilmesty pian hillitöntä kommenttivirtaa, tehdään siitä tietysti tulkinta, että visaa ei enää järjestetä ;)

14 kommenttia:

satubeth kirjoitti...

Onhan se visailu pyöriny mielessä jo jonkin aikaa :) Ei kai siinä muuta ku geimit alkuun. Itse jään värjöttelemään nurkkiin ja odottelen innolla tuoretta porukkaa homman järjestämiseen. Aion kuitenkin istahtaa Elizabeth Bathoryn pelipöytään heti kun visa alkaa. Ei minusta niin helpolla päästä :D

Pete kirjoitti...

Mie tulen visailemaan varmasti jossain uudessa/vanhassa joukkueessa, ja yritän saada yliopistolta sitä tuoretta porukkaa mukaan.

Olli kirjoitti...

Esso Corner messissä!:)

JahRelainen kirjoitti...

Viimeiset pari kautta menny sillai et ollu kisailemassa muutaman kerran per kausi, ihan hyvä systeemi jota aion jatkaa.
Eli kyllä mulla ainakin on halukkuutta visailuun, huumoripohjalta kepeesti mennään.

Oula kirjoitti...

Meijän tiimi on mukana, jos tämä visailu vain sitte jatkuu.

Vipinä kirjoitti...

Elsku Mäy Mäy myös mukana! Ja ainaskii omasta puolestani yhden visan voin luvata syyskaudella kiepsauttavani, muulla joukkueella varmasti jotakin myös takataskussa.

Jamo kirjoitti...

Eiköhän me olla kanssa mukana, vaikka tiimin nimi vaihtunee jokakautiseen malliin.

Kauppayhtiö ei mun mielestä ole ihanteellisin paikka visalle, mutta en keksi nykytilanteessa parempiakaan paikkoja. Ongelmana on lähinnä äänen huono kuuluvuus jokapuolelle baaria ja lukuiset muut tapahtumat jotka jyräävät musavisan edelle.

Pelipäiväksi soipii itselle yhtähyvin/huonosti mikä vain arki-ilta. Torstain vahvuus ja heikkous suhteessa keskiviikkoon on vähäisempi määrä porukkaa. (+Vähemmän häiritseviä/mekastavia ulkopuolisia ihmisiä - vähemmän pelaajia).

Koskas starttikokous?

M.A. kirjoitti...

Ihanaa ihmiset.

Voidaan pitää starttikokous jos haluatte, vaikka heti perjantaina. Virtuaalikokous täällä tai ryhmän FB:ssa sopii myös, mutta onhan hauska nähdä myös nokakkain.

Asialistalla ainakin:
-pelipäivän päättäminen: ke, to?
-sääntöviilaus: tarvitaanko
-pitäiskö meille laatia visuaalinen ilme? & muu visaharrastuksen markkinoiminen että saadaan uusia pelaajia
-kauden aloitus & lopetus & tauot
-ekan visan tuomarit

Olin Kauppayhtiöön jo FB:n kautta yhteydessä että onko niillä vielä intressejä visaan, vastausta ei ole kuulunut. Siispä mun täytyy käydä siellä ihan paikan päällä vaikkapa tänään.

Olen töissä Sodankylässä 13.9.-13.10. Lokakuun puolivälin jälkeen olen taas Rovaniemellä kirjaston backstagella ja siten myös kanssanne visailemassa/tuomaroimassa.

Ellu kirjoitti...

Ehdottomasti pyritään ylläpitämään visailua! =) Paikan suhteen ehdolla on ollut myös Kellaria ja Hilpeää Krouvia, joista tiedän, että varsinkin Kellari olisi halukas ottamaan meidät siipiensä suojaan. Ke on samalla sekä kiva että hankala päivä, kuten viime kausi osoitti: hirveästi kaikkea ylimääräistä häslinkiä, niin ihmisiä kuin tapahtumiakin. Varsinkin nyt alkusyksystä kun yliopiston ryyppäjäisbileputki alkaa..

Satu kirjoitti...

Nythän ois hyvä aika pitää se kunnon palaveri, jossa vois porukalla keskustella koko hässäkästä, paikan vaihdosta koko konseptin uudistamiseen. Mikäli on tarvetta, koska onhan meitä palveltu enenmmän kuin hyvin nykyisessä paikassa :) Jos järkkäätte palaverin, I'm in.

M.A. kirjoitti...

Ehdotanpa huomista eli pe 27.8. klo 18 Kauppayhtiöllä. Joka joukkueesta ihminen paikalle, joohan.

Satu kirjoitti...

tullaan!

Jouni kirjoitti...

Olen itsekin koko ajan asennoitunut jatkamaan visailua. Tulen paikalle!

Jamo kirjoitti...

Meikä ei pääse paikalle. Mutta kaipa homma menee kuten aiemminkin, n. 10 visan kausi ja syyslomaviikolle tauko? Pelipäiväksi käy mun puolesta mikä vaan.

Kellari olisi muuten hyvä pelipaikka, mutta siellä kaiken muun edelle jyrää tv-urheilu. Kun tästä SM-liigakin pyörähtää käyntiin ei yksinkertaisesti ole "turvallista" viikonpäivää visalle. Eli kaipa me jatketaan kauppayhtiöllä, jos haluavat meidät pitää.