tiistaina, lokakuuta 04, 2011

Joo-o, kaikilla on kiire..

..mutta jos tätä visaa halutaan pitää yllä niin vähän töppöstä toisen eteen sitten!!? Pahoittelen karkeaa asian esittämistä, mutta jos nyt kaikki osallistuvat joukkueet tsekkaisivat niitä kiireisiä aikataulujaan tämän toiminnan hyväksi? Kyllä, minullakin on kiire ja paljon asioita hoidettavana, ihan kuten muillakin, mutta pidän nyt tulevan 6. päivän visan. Lista on aika tyhjä, joten nimiä kehiin, kiitos!

9 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Hear hear!

Satu kirjoitti...

Ja kimppatuomarointi on kans mahdollista! Sitä ei ookkaan vissin tehty vähään aikaan?

Anonyymi kirjoitti...

Aivan, eihän siellä muilla ole jakoa bathorin tuomarointivuorolla. Kuhan ei finaalia tuomaroi.

Satu kirjoitti...

No ilmoittaudu finaalin tuomariksi, niin "bathorista" ei ole pelkoa :D

Ellu kirjoitti...

Ja näin aikuisina ihmisinä Anonyymikin voi ihan rehellisesti omalla nimellään tulkuttaa jos on jotain sanottavaa. Ja pistää tosiaan samalla sen nimen sinne tuomarointilistaan.

Pete kirjoitti...

Voi jesu, anonyymi.. yritä nyt vähän.

Aiheellista kritiikkiä, kehitysehdotuksia ja ideoita otetaan kyllä mielellään vastaan ja puidaan täällä tai facebookin ryhmässä. Ongelmia tässä veteraanikerhoilussa on jo huomattu, eikä esim. jo pariin kertaan esitetyllä "tee ite parempi visa" -asenteella saada ainakaan nuorempia joukkueita innostumaan tai pysymään kauden loppuun saakka. Kausipalaveria ei kuitenkaan pidetty, eli musavisan malli ei muutu miksikään ainakaan tänä syksynä. Pidetäänkö siis joulun jälkeen taas tuoppisessio, jotta veteraaneille ja anonyymeille tehdään mukavempaa visaa?

.. ja kyllä se jumaliste vituttaa meikänkin joukkuetta pidellä niitä listan loppupäitä! :D Silti ite tuun joka helevetin torstai visailemaan.

Satu kirjoitti...

Veteraanipelaajan näkökulmasta katsottuna jokaikinen vuosi jostain löytyy sanottavaa jollakulla taholla. Joskus se tympii ihan tosissaan, kun tässä ikäänkuin yrittää olla puolueeton ja olla osallisena siinä, että musavisa ylipäätään saadaan kausi kauden jälkeen käyntiin. Eihän tässä ole kyse sen vakavammasta kuin musatriviasta ja hauskanpidosta. Oon yrittäny jäädä pois tuosta järjestämisestä ja hyvin on Marjo ja Pete ainakin ottanut ohjaksia käsiin. Näin sen pitää mennäkin. Ja uusia juttuja ja kehitysideoita ehdottomasti esille, jos niitä jollakulla on. Lisää vain uutta innostunutta porukkaa messiin, niin hyvä tulee =)

Jouni kirjoitti...

Petellä ja Satulla oli tuossa paljon hyviä pointteja, pitkälti samoilla linjoilla itsekin. Tähän on aihetta todeta, että itsehän ehdotin taannoin facebookin puolella kausipalaverin pitämistä ennen kauden alkua, mutta se ei silloin saanut mitään vastakaikua (tosin en sitten tiedä, kuinka moni pelaaja edes näki ehdotukseni). Tähän liittyen minä joka tapauksessa kannatan sitä joulunjälkeistä "tuoppisessiota". On nimittäin monet kerrat nähty, että säännöissä on jos jonkinmoista viilaamista tai ainakin keskustelemista. Toisaalta visan uudistamisen ei pidä olla mikään itsetarkoitus.

msc cruceros kirjoitti...

Excellent post. I want to thank you for this informative read, I really appreciate sharing this great post. Keep up your work Teak wood