lauantaina, lokakuuta 01, 2011

Tuomarointivuorot syksy 2011

6.10 Elina/Elizabeth Bathory
13.10 Ari/Elskut
20.10 Wikipedia
27.10 Elina/Elizabeth Bathory
3.11 Jamo/Nüpulla
10.11
17.11 Ysisatanen Saappi
24.11 Pete/Kutos-Yatzy
1.12

9 kommenttia:

Ellu kirjoitti...

Jahas. Onko kukaan innokas tai pystyvä pitämään tämän viikon visan? Vähän hiljaista näyttää olevan. =(

Anonyymi kirjoitti...

Eikös joskus ehdotettu, että "ilmoittautumismaksuna" olisi joukueen sitoutuminen tuomarointiin?

satu kirjoitti...

Aika hiljaista juu. Minä en millään ehdi tehdä visaa, eikä myöskään Mikko.

En kyllä muista tuota ilmoittautumismaksu-ehdotusta, mutta tässä tilanteessa se vaikuttais tosi hyvältä idealta. Mutta veikkaanpa, että tuomarointisitoumus harventaisi pelaavien joukkueiden määrää. Kato kävisi.

Ellu vääntää visan, jes? ;)

Ellu kirjoitti...

No voi itkunvittu. Saan tänään yhden esseen ehkä valmiiksi niin mie teen sen perkeleen visan huomenna... Paree ilmestyä niitä nimiä siihen listaan, SAATANA!!

Satu kirjoitti...

Hyvä Ellu! Olin jo itse ajatellut vääntäväni ens yönä visan jos et olis ilmoittautunut. :)

M.A. kirjoitti...

Jaa että Bathoryt vetää tällä kaudella kolme visaa? Mutta entäs jos me voitetaankin ne kaikki?

Satu kirjoitti...

Niinpä, Marjoseni, niinpä :D Mun vuorolla saa tuomaroida ken haluaa. Raapustin nimeni tuonne lähinnä vain siksi, että listaan tulisi täytettä. Toki tuomaroin, jos kukaaan muu ei halua. Mutta sitten on turha inistä mistään suunnasta, jos "bathorin" täytyy koko ajan vetää visoja. Tuomarin areena on vapaa kaikille halukkaille :)

Satu kirjoitti...

Otin oman tuomarointivuoroni pois, jos joku muu joukkue haluaakin tuomaroida juuri tuolloin. Voin olla se, joka pitää jos muita ei ilmaannu.

Jamo kirjoitti...

Noniin. Meikä vois tuomaroida 3.11. Ja meidän tiimi tullee vihdoin mukaan peleihin tällä viikolla kiireiden vähän helpotettua ja meikän palattua reissusta.

Vähän pitää nyt vinkua, vaikka itse en kovin aktiivinen olekaan ollut: Kumpi kanava meillä nyt on virallinen, blogi vai facebook? Me missattiin kauden aloitus vain, koska ei tiedetty oikeaa ajankohtaa. Blogissa kun ei oltu mainittu mitään asiasta, enkä ollut edes hoksannut, että tämänkaltainen oleellinen tieto voi olla vain facebookissa. Itseäni lukuunottamatta tiimini jäsenet eivät edes käytä facebookia.