perjantaina, marraskuuta 04, 2011

3.11 Tulokset

Hei ja kiitos kaikille visasta! 2. kierros taisi olla liian helppo, kun jouduin laskemaan pisteitä ihan urakalla ;) Jos joukkueita olisi ollut pariton määrä, olisin myös korjannut viimeviikkoisen "vääryyden", kun höveliksi heittäytynyt Elinabeth päästi liikaa joukkueita finaaliin. Nyt en viitsinyt pyöristää finaalijoukkueita alaspäin :) Onnea Elskuille voitosta!

Tuloksia:

1. kierros (vapaus):

1. Poikakuoro 14+
2. Kream Team 11+
3. Elizabeth Bathory 9,5
4. Elsku Mäy Mäy 9
5. Mikä Lie Tiimi 8,5
6. Nüpulla 8
7. Ysisatanen Saappi 6
Wikipedia
9. Kutos yatzy 2
10. Pöydän päät 1+

Yhteensä 1+2.kierros(veljeys)+puuhis:

1. Kream Team 30-
2. Poikakuoro 28
3. Nüpulla 25-
4. Elizabeth Bathory 24,5
5. Elsku Mäy Mäy 22
---------------------
6. Mikä Lie Tiimi 22-
7. Ysisatanen Saappi 19
8. Kutos yatzy 11
9. Wikipedia 11-
10. Pöydän päät 5,5

Finaali (ihmisen arvo ja oikeudet):

1. Elsku Mäy Mäy 11+
2. Kream Team 9,5
3. Elizabeth Bathory 8,5
Poikakuoro
5. Nüpulla 6,5
v) Wikipedia 5+


Eli kausipistetilanne NYT:

Elsku Mäy Mäy 12
Elizabeth Bathory 11
Kream Team 8
Poikakuoro 7
Ysisatanen Saappi 3
Ei Mitään Hajua 3
Mikä Lie Tiimi 3
Wikipedia 3
Nüpulla 3
Kuutos Yatzy 2

9 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Kiitos visasta Jamo! Puuhis oli jälleen hauska ja haastava.

Ihmettelin aluksi, että mitä tarkoitat "vääryydellä" ja "Elinan höveliksi heittäytymisellä". Sitten tsekkasin edellisen visan tulokset ja on ilmeisesti käynyt niin, että finaalissa on pelannut yksi joukkue liikaa. Mutta jos ja kun! tällaisia sattuu, niistä pitää sanoa heti paikan päällä, niin asia voidaan korjata. Tässä tuskin on ollut kyse mistään "vääryydestä" tai "höveliydestä". Tuomarille voi sattua näitäkin, ihan kuin pisteiden väärinlaskua.

Jamo kirjoitti...

Ei, kyllä Elina itse päätti olla höveli ja päästää finaaliin extrajoukkueen. Ainakin sanoi itse niin visan juonnossa. Mutta tuo siis oli ihan huumorimielinen piikki, ei mikään huutava vääryys. Tuomarillahan on oikeus tehdä miten parhaaksi näkee. Ei tätä visaa niin tosissaan kannata pelata, että tuollaisesta suuttuisi ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kuten Kikka Korea sanoo, me emme tee koskaan virheitä.

ex-musavisailija

Ellu kirjoitti...

Omalta kohdaltani viime visan joukkuemäärä oli tosiaan aivan tarkoituksellinen päätös, johtuen ehkä yleisestä hyvästä fiiliksestä mutta myös siitä, että sillä kerralla vain 7 joukkuetta oli paikalla. Musavisa on vähän joutunut taistelemaan kävijöistään ja kuten on huomattu, tuomaritoimintakin on aika kiven alla. Niinpä mieluummin otin 5 joukkuetta 4 sijasta ihan vain siksi, että ne joukkueet, jotka ahkerasti todella tulevat paikalle, (oli sitten tulipalopakkanen, tuli vettä ku esterin perseestä tai elämässä on muuten kiireitä just torstaina klo 20) saisivat mahdollisuuden myös taistella niistä jaossa olevista pisteistä. Että tässä minun puolustukseni päätökselle. =)

Satu kirjoitti...

Minä en nyt millään muista Elinan julistusta, mutta mitäpä tuosta. Siitä sitte kuitenkin lähdetään (tai jatketaan) että tuomarin sana on laki.

Arppa kirjoitti...

Päästinhän minäkin omassa visassani "ylimääräisiä" joukkueita finaalikierrokselle. Tähän oli silloin syynä se, että finaalijoukkueitten 2 kierroksen piste-erot olivat kovin pieniä, kun taas vikan finalistin ja ekan tippuneen välillä oli kunnon kaula pisteissä. Eihän nyt tehdä tästä kynnyskysymystä, eihän?

Mikkovee kirjoitti...

Mielestäni nuo tuomaripäätökset ja niiden perustelut ovat olleet hyviä ja päteviä. Perusteltuja päätöksiä siis. Ugh. Piste.

Arppa kirjoitti...

Niinjoo, kiitos tosiaan vielä mukavasta ja monipuolisesta visasta! Yksi mielenkiintoisimmista tällä kaudella ehdottomasti.

Mikkovee kirjoitti...

Eiku visa oli muuten hyvä, paitsi ku me ei voitettu, nii se ei ollu niin hyvä. :)