keskiviikkona, marraskuuta 02, 2011

Uus ilime.

Blogin ulkoasua on nyt vandalisoitu kermaisen kahvin ja post-it -lappujen inspiroimana. Näkemättä paskaa, eikö? Säännöt ja tuomarointivuorot löytyvät nyt helpommin tuolta sivupalkista omilta sivuiltaan.

.. ja 24.11. tuomarointivuoro vapautui, koska mie siirsin vuoroni ens viikolle.

13 kommenttia:

Jamo kirjoitti...

Kätevää, että näkyy tärkeät tiedot tuossa sivupalkissa, eikä tarvii enää selailla. Muuten ilmeenmuutos ei mun omaa silmää hivele :( Makuasioita.

Satu kirjoitti...

Jeejee! Uutta pukannut tänne ja se oli odotettua, ainakin mun osalta =) Kiitos! Olen eri mieltä kuin Jamo, tää on rauhallinen, eikä hypi silmille. Ystävälliset värit, jotka sopii yleisilmeeksi usean yksilön käyttämälle foorumille ja erityisesti ilmoitustauluksi. Ja aina parempi ku se entinen.

Satu kirjoitti...

Yks asia kuitenki tähän uudistukseen: pitäiskö fontti vaihtaa lukuystävällisemmäksi?

Ja toinen jutska: Kream Team ei tuomaroikaan siis huomenna vaan vasta tuolloin? Ok, pääasia että lista on nyt täynnä! Whooaa! Ja kausifinaalin tuomaroi Pöydän Päät -joukkueessakin pelannut viime kerran kausifinaalituomari eli tutuksi tullut nimellä Emppu.

M.A. kirjoitti...

Emppu laitetaan ny sitten tuomarointilistaan, puuttui vielä.

M.A. kirjoitti...

Komppaan Jamoa. Hyvä homma, että infot nyt selkeämmin esillä. Värimaailma on triviaali seikka, toki itse olen mieltynyt vähän erityyppiseen. Mustaan, vihreään ja punaiseen. Mut ei muiden tarvii niistä kärsiä, makuasioita tosiaan.

Satu kirjoitti...

Juu, värijutskat on aina makuasia. Tokihan minuakin miellyttää eniten musta/verenpunainen -hässäkkä, mutta mieluummin pitäisin tämän foorumin värimaailmassa matalampaa profiilia. Että ei ihan sillä synkällä tappomeiningillä lahdattaisi tän paikan kävijöitä :D

Satu kirjoitti...

Ja jostain syystä mulla alkaa aina tekeen mieli jotain vanilja/kinuski/toffee -kahveja, kun tänne sivulle eksyn.. :D

Jouni kirjoitti...

Tuo sivupalkkiuudistus on minustakin ilman muuta hyvä. Ja tästä etusivun päivitetystä ulkoasusta sen verran, että vältän ylisanoja, mutta se entinen oli siinä määrin jotenkin vaisu, että kyllä tämä munkin silmään tyylikkäämmältä näyttää. Sikäli kiitoksen paikka.

Mikkovee kirjoitti...

Käytettävyys: 10+
Esteettisyys: 7- johtuen lähinnä tuosta yläpalkin 'musavisa'-tekstistä. Kuva ois kiva. Värit ihan ookoo, vaikka rohkeampaa ruskeansävyä henkkoht kaipaisin.

Arppa kirjoitti...

Mie nostan uudelle ulkoasulle peukkua, parempi ja rauhallisempi tämä kuin edellinen. Ja sivupalkki on tosiaan hyvä lisäys.

Kaikki mustalla pohjalla valkoista tekstiä käyttävät webbisivukoodaajat pitäis ampua, muuten. Tai ainakin pistää Clockwork Orange-tyyliin vuorokaudeksi lukemaan tekeleittensä tekstejä. Siinähän nauttisivat verkkokalvoille palaneista kirjaimista loppuelämänsä, stana :D

Mikkovee kirjoitti...

Niin, eli Facebook, Google+, hesari, talsa, linkedin, pingstate jne. ovat väärässä? Vai onko Arpan monitorin kirkkaussäädöt tapissa? :D

Arppa kirjoitti...

Mitä se Mikko höpäjää? En puhunut mustasta tekstistä valkoisella vaan toisappäin :)

Mikkovee kirjoitti...

Eiku kato joo, luin jostain syystä väärin. Olet aivan oikeassa tuossa. :D