sunnuntaina, syyskuuta 16, 2012

Kausipalaverista ja syksyn musavisasta


!

Syksyn kausipalaveri pidettiin kolmen pelaajan kesken, kiitokset kaikille osallisuudesta.
Palaverissa sovimme musavisan syyskauden alkavaksi torstaina 4.10. klo 20, jolloin tuomarina toimii Jorma. Tuomarointivuoroja on jaossa tuolloin torstaina kiertävällä tuomarilistalla, ja myöhemmin tällä blogilla. Sääntömuutoksia ei tehty, mutta seuraavaa ehdotusta voitaisiin pohtia yhteisesti: läpsyjen palkinnot voivat nykyisillä säännöillä mennä joka kierroksella samalle pelaajalle - pitäisikö näitä palkintoja rajoittaa max 1 per pelaaja per visa?

Muuten edetään vanhalla kaavalla. Aktiivisilta visailijoilta toivotaan edelleen aktiivista osallistumista visan järjestämiseen ja yhteisistä asioista tiedottamiseen. Jos pelaajien tai joukkueiden kesken nousee syksyn aikana kysymyksiä liittyen musavisaan, niin mielellään keskustellaan niistä myös täällä blogilla ja/tai musavisan fb-ryhmässä. Tässä yhteydessä kannattaa tarkistaa, että onhan kaikilla aktiiveilla kirjoitusoikeudet tälle blogille? Jos ei, voin lisätä ne kullekin sähköpostiosoitteeseen.

Kannustakaa vanhat joukkuetoverit mukaan syksyn visaan, ja vinkatkaa ensimmäisestä visasta myös uusille tutuille, jotta tietävät tulla torstaina 4.10. kokeilemaan visailua!

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Läpsyistä sen verran, että en kannata rajoittamista. Liika kontrolli ei oo hyvä :)

Anonyymi kirjoitti...

Músicas nacionais e internacionais para você ouvir, ler e se divertir. Música, letras, cifras, traduções

Jompe kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.