keskiviikkona, lokakuuta 10, 2012

Tulokset 4.10.2012

Tervehdys kansalaiset!

Tässäpä kauden ensimmäisen - ja melko kaoottisen kilpailun pisteet. Olihan se aikamoista sekoilua allekirjoittaneelta. Puolustuksekseni voinen kuitenkin kertoa että kyseessä oli kaikkien aikojen toinen tuomarointini, edellisen ollessa n. vuosi sitten.
Olin myöskin aivan yliväsynyt ja seuraavana aamuna oli tiedossa lomille lähtö yli puolen vuoden koko- ja jokapäiväisen touhuamisen päätteeksi.
Ja niin huonosti olin valmistautunut, että juuri kun ratkaisevaa lisäkysymystä olisi finaalissa tarvittu, niin sepähän puuttui. Toivon että piste-eroihin alkaa tulla eroja, jotta kiista paremmuuksista alkaa ratkeamaan kauden edetessä...

Sulimmat kiitokseni ja mitä nöyrin anteeksipyyntöni.

T: Jompe/Poikakuoro

Kierrokset 1 & 2:

Elskut                         18 + 16 = 34
Elizabeth Bathory       16 + 11 = 27
Poikakuoro                 16 + 10 = 26
Ysisatanen Saappi      10 + 10 = 20
Superhessut                  3 + 12 = 15
Kream Timot                  7 + 6 = 13
Jimmknock                     4 + 7 = 11
Kutosjatsi                       4 + 5 =  9
Pöydän Pääty                4,5 + 2 = 6,5

Finaali:

Elskut                             16
Elizabeth Bathory           16
Ysisatanen Saappi          11
Poikakuoro                       9
Superhessut                      7





1 kommentti:

Jouni kirjoitti...

Kiitokset visasta tuomarillekin ja suotta pyytelet niin vuolaasti anteeksi! Tapahtuuhan sitä usein pientä sähellystä ainakin vähemmän rutinoituneilla tuomareilla eikä tuo nyt niin vakavaa ole. Ja ainakin visa oli kiitettävän monipuolinen. Se lisäkysymys pitäisi tosiaan periaatteessa aina olla valmiina, mutta ratkaisitpahan sen puuttuessa tilanteen reilusti. Voittajilla tuskin on valittamista, oli voitto jaettu tai ei.

Semmoinen pakollinen huomautus kuitenkin visan säännöistä, että "tuomarin oma joukkue saa läsnäolopisteen, mikäli EI PÄÄSE finaalikierrokselle." Poikakuorohan pääsi, joten pyytäisin vaan korjaamaan joukkueenne pistemääräksi 1, kiitos. :)