keskiviikkona, lokakuuta 10, 2012

Huominen musavisa... JÄRJESTYY.

Tiedoksi vielä kaikille visailijoille ... torstain 11.10. musavisa järjestyy - tuomareina Satu ja Jorma! Kyseessä siis jaettu- eli kimppatuomarointi, jossa kahden eri joukkueen visailijat ovat saman visan tuomareita. Kaikille visailijoille muistutuksena siis, että jos vielä harkitsette tuomarointia, mutta ette halua viihdytysvastuuta koko illaksi, niin kannattaa kysyä joku toinen mukaan tuomaroimaan!

Tuomarointipisteet merkitään molempien tuomarien joukkueille riippumatta siitä, pitääkö toinen tuomareista yhden tai kaksi kokonaista kierrosta. Tuomarin palkkion jakaminen kahdelle tuomarille on heidän keskinäisesti sovittavissa.

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Ja semmonen tarkennus vielä tähän tuomarointijärjestelyyn, että emme tee visaa yhteisesti biiseistä ja kysymyksistä päättäen. Kierrokset jaettiin siksi, että molemmat päästään myös pelaamaan eli minä pidän kaksi ekaa kierrosta tietämättä mitä Jompe aikoo soittaa ja kysyä. Jompe pitää sitten finaalikierroksen, ja sai kuulla minun kierrokset ensimmäistä kertaa pelatessaan ne joukkueensa riveissä. Samoja biisejähän teoriassa voipi tulla, mutta sitä ei kyllä koskaan ole tapahtunut.

Tätä kimppatuomarointi-juttua voi pitää yhtenä vaihtoehtona niille visailu-illoille, kun tuomaria ei löydy. Joka kierrokselle eri tuomari joukkueesta riippumatta. Uusillekin tuomareille tässä on matalampi kynnys astua visan vetoon, kun ei tarvitse koko illasta vastata.

Eihän päästetä musavisaa kuihtumaan historiaan!