tiistaina, tammikuuta 11, 2011

Kevätkauden aloitus

Hellurei ja hellät tunteet! Pitäis vissiin vuosi 2011 polkaista käyntiin visankin osalta, olisko se 20.1 hyvä hetki aloittaa vai onko liian aikaista, saadaanko tuomaria siihen mennessä? Sääntöjä pitäisi ilmeisesti vähän myös fiilata ja höylätä, palaveria sen osalta siis myös? Ja ihan aikuisten oikeasti olisi hyvä, että palaveriin tulisi ainakin yksi edustaja joka joukkueesta niin ei tartte sitten kitistä muutoksista, ellei ole edes pyrkinyt asioihin vaikuttamaan....

8 kommenttia:

M.A. kirjoitti...

Moi,

käyn tänään kauppayhtiöllä kyselemässä aloituksesta. Ehdotan helmikuuta ja laitan tänne sit pian tietoa. Visa pitää aloittaa viimeistään to 3.3., niin laskeskelin.

M.A. kirjoitti...

Niin siis, tarkennan edellistä viestiäni. Minulle sopisi parhaiten aloitus vasta helmikuun puolella. Mitenkä teille? Kevätkausi vaikkapa 17.2.-15.5.? Tuohon on huomioitu hiihtolomaviikko ja lisäksi pääsiäinen, jolloin olisi taukoviikot.

Jamo kirjoitti...

Vähän pitkälle menee kausi, jos lopuu vasta toukokuussa. Aika monet yliopistotyypit karkaa lomille aiemmin. Mielestäni kannattaa jo helmikuun alussa startata.

Mulla olis visa jo valmiina tuomaroitavaksi, mutta tammikuun torstait jo muuta ohjelmaa täynnä.

Jos siis alotettais 3.2, niin saatais kausi pakettiin ennen vappua 28.5. 10 visaa +finaali, tauot hiihtolomalla ja pääsiäisviikolla.

Satu kirjoitti...

Helmikuun alkua kannatan minäkin, samaa aikataulua kuin Jamo. Ne säännöt pitää viilata ennen kauden alkua.

M.A. kirjoitti...

Minä tai Pete käy kyselemässä vielä ennen viikonvaihdetta Kauppayhtiöltä aloituksesta. Helmikuun alku on minullekin ok, mutta missaan aloitusvisan kun olen työmatkalla Helsingissä 3.2.

Anonyymi kirjoitti...

Miten ois palaveri joku päivä ens viikollla?

-Satu

Jonze kirjoitti...

Heip!
Helmikuun alku saa äänen myös täältä. Katsotaas, josko pääsisi sinne palaveriinkin.

Jouni kirjoitti...

Helmikuun alku sopii mullekin. Ja palaveri voitais tosiaan pitää viikon sisään, kenties ens pe tai la?