sunnuntaina, tammikuuta 23, 2011

Palaverissa päätettyä

1. KAUSIFINAALI

Kausifinaali pelataan 14.4. Finaaliin osallistuu 7 parasta joukkuetta runkosarjan kärjestä. Kausifinaalin lisäksi pelataan Varjokausifinaali. Tähän voivat osallistua kaikki paikalla olevat, varsinaisesta kausifinaalisarjasta ulkopuolelle jääneet joukkueet. Eli ne joukkueet, jotka ovat mukana runkosarjalistalla, voivat osallistua kisaamaan varjofinaalisarjassa.

Kausifinaalin palkinnot ovat muuttuneet. Myöskin Varjokausifinaalin voittajajoukkue palkitaan. Näistä enemmän kunhan saadaan varmistus.

HOX! Kausifinaali-iltana pelataan vain kausifinaalikierrokset. Eli ilta koostuu kahdesta kierroksesta, joissa molemmissa 5-6 biisiä.

2. JULISTE

On valmistumassa. Sitä jaetaan eri puolille kaupunkia. Keskusteltiin enemmänkin mainostuksesta ja sitä siis lisätään erinäisin keinoin.

3. FACEBOOK JA BLOGI

Uusi Facebook-foorumi on tulossa. Siitä tulee ilmoitus kaikille tällä hetkellä Rovaniemen Musavisa -ryhmässä oleville. Tämän blogin pohja tulee myös muuttumaan. Facebookissa tiedonvaihto sujuu paremmin, mutta blogi säilytetään edelleen lähinnä pistetilastojen alustana.

4. Kevätkausi alkaa siis 3.2. klo 20. Illan tuomaroi Poikakuoron Mikko.


Tässäpä nämä keskustellut jutskat. Muuten säännöt on samat kuin aiemmin. Säännöt löytyy myös facebookista. Korjauksia niihin en vielä ole tehnyt, mutta tässä lähipäivinä hoidan homman. Jos unohdin tästä jotain oleellista, täydentäkää pliis.

Ai juu, paikalla palaverissa oli Elizabeth Bathoryn Marjo, Jouni ja minä. Poikakuoron Mikko S. ja Punainen Lokakuu... jotain...  -hässäkästä Pete.

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Mjaah.. Facebook-groupin seinälle kirjotetut viestit näyttäis sittenkin tulevan jäsenien feediin. Näin ollen uutta facebookkia ei tarvinne perustaa?

M.A. kirjoitti...

Feediin tulee juttua, jos sun kaveris kirjoittaa jotain sellaisen gruupin seinälle, johon molemmat kuulutte.

Perustin juuri yrityspohjaan tehdyn sivun, josta feediä pitäis tulla ihmisten etusivulle. Jos ei onnistu, ilmoitelkaa. Poistetaan vanha gruuppi lähiaikoina.

M.A. kirjoitti...

http://tinyurl.com/632ursg

Tuoltapa löytyy uusi profiili.