tiistaina, tammikuuta 18, 2011

Puolakka sekoittaa pakkaa :O

Jahas. Törmäsin facebookissa kohtalaisen mielenkiintoiseen eventtiin: http://www.facebook.com/event.php?eid=181501771881073&ref=mf

"LAULUsIRKUN MUSAVISA,KEVÄTKAUSI
Location:KaraokeRavintola LauluSirkku
Time:Tuesday, 18 January 2011 20:00"

Tämähän menee sekavaksi, ei kai tähän kaupunkiin mahdu kahta viikottaista musavisaa, tai siis riitä kävijöitä molempiin. Ja miten satunnainen kävijä ylipäätään erottaa visat toisistaan? :O Kaiken lisäksi aloittavat visan ennen meitä, joten sekaannuksen mahdollisuus on SUURI, voihan joku luulla meidän muuttaneen. No saa nähdä miten käy.

Kauppayhtiön puolelta pukkaa muuten jotakin kulttuuri-iltamaa helmikuun vikalle torstaille, etteivät vain buukkaisi kaikenmaailman diipadaapaklubeja meidän slottiin?

6 kommenttia:

M.A. kirjoitti...

Jep, itsekin ihmettelen samaa. Me ei varmaankaan voida tehdä muuta kuin odotella, miten homma käynnistyy. Kylään ei mahdu kahta musavisaa ja aika jännittävä kuvio tästä tulee siinä vaiheessa, kun nämä pyörii rinnakkain. Sirkkuun ehkä tavoitellaan eri jengiä, mutta ei täällä niin paljoa musiikin himoharrastajia ole, etteikö jompikumpi loppuisi. Meillä toki on vakionaamat ja pitkät perinteet, mutta olen miettinyt jo jonkin aikaa sitä, mites käy kun kaksikin vakiojoukkuetta vielä päättää lopettaa. Saadaanko porukkaa enää meidän visaan? Me tarvitaan ihmisiä. Tämähän katsotaan sisäpiiriksi, johon on vaikea päästä mukaan. Ehkä Sirkun visasta tulee alhaisemman kynnyksen visa? Mites me voitaisiin kilpailla kaupallisen toimijan kanssa? Kilpailuasetelma kun syntyy pakosta.

Satu kirjoitti...

Sirkussa on täysin eri konsepti kuin meillä, mikäli aiemmat tiedot pitävät paikkansa. Palataan tähän asiaan vaikka palaverissa.

Unknown kirjoitti...

Hei!

Unknown kirjoitti...

Hei!

Huomasin että olitte tehneet facebook-sivun musavisalle, hyvä homma!

Oli toivetta vissin että voisimme kauppayhtiö puolesta laittaa edes jonkinlaista mainintaa musavisasta ja nyt kun naapurissa on samantyyppistä kisailua niin aika on todellaki otollinen. Eli...
Kauppayhtiön kuukausiohjelmaan tulee nyt siis maininta joka viikolle(poislukien vko10) 3.2.-14.4. Kuukausiohjelma tulee taitettavana flyerinä jakoon sekä kahvilan sisäiseen mainontaan esim. vessoihin ym. missä se ennenkin on ollut. Mainintaa tulee myös viikkoeventtiin ja myspace sivuille.

Kun saatte julisteen valmiiksi niin laitetaan se tottakai yhtiön oveen.

Epäselvyyttä oli myös helmikuun yhdestä torstaista jota nyt selventäisin. RovaniemiDesinWeek esittelee yhtiöllä erilaisia AudioVisuaalisia-tuotoksia viikolla(14.2.-20.2.) Tämä tapahtuu telkkarein ja videotykein ympäri kahvilaa. Päätapahtuma on ke 16.2. jolloin tapahtuu kaikenlaista,ifnfoa myöhemmin, mutta se ei musavisaavaaranna. Tämä koska esim. To esille tulevat jutut ovat stand alone-tyyppisiä eli kukaan ei ole sinänsä esittelemässä mitään,lähinnä telkarit pyörii ja tykki kahvion keskeltä voidaan sammuttaa 20-> koska esittelyille on varattu aika 16-20.

eli no worries. Suosittelen kuitenkin tulemaaan Ke 16.2. paikalle, hienoja juttuja.

Kysykää toki jos muuta epäselvyyksiä on.

Johan "emppu" Pietarinen. ettikää vaikka facebookista tai jotttain, en kehtaa mailia tähän kuitenkaan laittaa. töisä voi tulla nykäsemään kans tai kahville tulla...

Unknown kirjoitti...

nii joo ja olen myös osavastuussa sekä kauppayhtiöm ohjelmasta nykyään sekä viime kauden musavisan finaalin selkkauksesta :D

satu kirjoitti...

Jes, hyvä homma! Laittelen tästä juttua huomenna facebookkiin. Ellei joku muu ehdi ensin.